Chestionar: Cine se califică?
Oţelul Galaţi
Unirea Alba-Iulia
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şaisprezecimi: Oţelul Galaţi - Unirea Alba-Iulia
09-24-2009, 03:29 PM
RE: Şaisprezecimi: Oţelul Galaţi - Unirea Alba-Iulia
Munteanu: "Ne-am calificat pentru că am avut sânge rece la loviturile de departajare"

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, după victoria împotriva Unirii Alba Iulia din Cupa României, că elevii săi s-au impus în faţa ardelenilor deoarce s-au concentrat mult mai bine la loviturile de departajare.

"Ne-am atins obiectivul, am avut sânge rece la loviturile de departajare şi ne-am calificat. Poate acesta a fost momentul pentru noi şi ne vom reveni şi în campionat. La norocul pe care îl am, cred că o să cădem în optimi cu cea mai bună echipă. Cu Viglianti şi Pena se conturează o altă faţă a echipei, cu un plus pentru primul, care a ordonat foarte bine jocul", a spus Munteanu.

Managerul general al gălăţenilor, Marius Stan, a criticat prestaţia celor două echipe: "Joc penibil, arbitraj slab, naştere grea pentru Oţelul. Aş putea spune că dacă am trecut de acest meci jucând aşa prost, vom câştiga Cupa României".

Tehnicianul oaspeţilor, Adrian Falub, susţine că echipa sa merita să se califice în optimile competiţiei: "Am pierdut nemeritat acest meci. Am avut mai multe ocazii ca adversarul, puteam să tranşăm calificarea din primele 90 de minute, dar din păcate nu am făcut-o. La loviturile de departajare ne-am bătut joc de fotbal, iar când faci aşa, fotbalul te pedepseşte".

Echipa antrenată de Dorinel Munteanu s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale Cupei României, după ce a trecut la loviturile de departajare, scor 5-4, de Unirea Alba Iulia.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Şaisprezecimi: Oţelul Galaţi - Unirea Alba-Iulia - Sebi Raducu - 09-24-2009 03:29 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut