Şaisprezecimi: FC Braşov - CS Otopeni
09-24-2009, 03:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Şaisprezecimi: FC Braşov - CS Otopeni
Ciobotariu: "FC Braşov nu avea nevoie de ajutorul arbitrului pentru a câştiga"
Antrenorul lui CS Otopeni, Liviu Ciobotariu, a declarat, miercuri, după eşecul cu FC Braşov, din Cupa României, scor 0-4, după prelungiri, că această competiţie nu era un obiectiv, însă arbitrul Andrei Chivulete a fost cel care i-a împins pe ardeleni spre victorie.
"Pe noi nu ne interesează Cupa, vrem să obţinem rezultate bune în campionat. Chiar i-am spus asta arbitrului. Victoria lui FC Braşov este meritată, dar liderul Ligii I nu avea nevoie de ajutorul arbitrului pentru a câştiga. La un penalty clar pentru noi, el a decis să-l elimine pe Constantinescu pentru simulare. Dacă nu eram sigur că a fost penalty, nici nu aş fi spus ceva. Nu se poate ca un arbitru să ne strice munca", a spus Ciobotariu. Tehnicianul gazdelor, Viorel Moldovan, s-a declarat mulţumit de rezultatul final, chiar dacă şi-ar fi dorit ca elevii săi să obţină calificarea în timpul regulamentar. "În primele 90 de minute nu a fost ce am vrut, dar până la urmă e important că am obţinut calificarea. Totuşi, nu trebuia să ajungem să jucăm încă 30 de minute, dar ăsta e fotbal. Nu numai în România, ci şi în alte ţări, sunt surprize în cupă. A intervenit precipitarea pentru că nu am reuşit să controlăm jocul, dar totul e bine când se termină cu bine". FC Braşov a câştigat, miercuri, scor 4-0, după prelungiri, partida cu CS Otopeni din Cupa României şi s-a calificat în optimile competiţiei. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Şaisprezecimi: FC Braşov - CS Otopeni - Sebi Raducu - 09-11-2009, 07:18 PM
RE: Şaisprezecimi: FC Braşov - CS Otopeni - Sebi Raducu - 09-11-2009, 08:06 PM
RE: Şaisprezecimi: FC Braşov - CS Otopeni - Sebi Raducu - 09-21-2009, 03:59 PM
RE: Şaisprezecimi: FC Braşov - CS Otopeni - Sebi Raducu - 09-22-2009, 02:13 PM
RE: Şaisprezecimi: FC Braşov - CS Otopeni - Sebi Raducu - 09-24-2009, 03:49 PM
RE: Şaisprezecimi: FC Braşov - CS Otopeni - Sebi Raducu - 09-24-2009 03:55 PM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)