Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
09-24-2009, 09:19 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Adrian Mititelu: "Marin Condescu mai bine şi-ar concentra resursele pe alegerile FRF de anul viitor"

Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, spune că omologul său de la Pandurii, Marin Condescu, ar trebui să se concentreze pe detronarea lui Mircea Sandu la alegerile federale de anul viitor şi nu să încerce înfiinţarea unei alte federaţii.

"Marin Condescu vrea să facă o altă federaţie? Păi, asta ar însemna să se ia la trîntă cu FIFA, lucru pe care nu-l pot face nici măcar Obama sau toţi oligarhii Rusiei. Poate să creeze o ligă judeţeană, să înfiinţeze un fel de Cupă a Prieteniei. Îmi pare rău pentru situaţia în care a ajuns Pandurii, dar nu asta e soluţia, ceea ce doreşte Condescu. Părerea mea este că a fost o neglijenţă din partea gorjenilor la litigiul cu Ilie Iordache, dar şi comisiile LPF l-au declarat liber de contract pe jucător tocmai pentru a-i încurca pe cei de la Pandurii. Eu i-aş recomanda lui Marin Condescu să-şi canalizeze resursele către viitoarele alegeri ale FRF", a spus Adrian Mititelu la GSPTV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:09 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - gonen - 09-19-2009, 05:22 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 09-24-2009 09:19 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut