Ştiri Poli Timişoara
09-24-2009, 10:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
"Dare, să fii cel mai bun şi în finală"
A fost căpitan în premieră, a dat gol pentru prima dată şi a bifat chiar "dubla" cu o execuţie de la punctul cu var. Dare Vrsic este în revenire de formă şi doreşte acum să intre în graţiile lui Sabău.
La finalul meciului, ziariştii l-au desemnat pe Vrsic drept cel mai bun fotbalist de pe teren, iar slovenul a primit şi un trofeu pentru această distincţie. Emerich Dembrovschi, fostul fotbalist legendar al Timişoarei din anii '70-'80, i-a înmânat placheta împreună cu un îndemn: "Felicitări! Mi-aş dori să fii cel mai bun fotbalist şi în finala Cupei din acest an, ar fi o onoare". În replică, Vrsic şi-a detaliat şi el dorinţele pentru viitorul apropiat. "Cel mai important în Cupă este să mergi mai departe. A fost un rezultat superb, nu contează cum a fost adversarul. Mă bucur că am marcat primul gol pentru Poli şi sper să îmi fi îmbunătăţit contribuţia la această echipă, sunt mai aproape de prima formaţie acum". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
13 Musafir(i)
13 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut