Şaisprezecimi: Dunărea Galaţi - CFR 1907 Cluj-Napoca
09-25-2009, 02:19 PM
|
|||
|
|||
RE: Şaisprezecimi: Dunărea Galaţi - CFR 1907 Cluj-Napoca
Conceicao vroia ca echipa sa să înscrie mai multe goluri în meciul cu Dunărea Galaţi
Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, joi, că şi-ar fi dorit ca jucătorii săi să înscrie mai multe goluri în meciul cu Dunărea Galaţi, din 16-imile Cupei României, însă s-a declarat mulţumit de calificare, pentru că obiectivul a fost îndeplinit.
"Este o competiţie pe care am câştigat-o sezonul trecut, iar jucătorii au fost la fel de responsabili ca la orice meci. Am mai odihnit o parte dintre titluari, dar echipa a jucat foarte bine şi băieţii au fost cu toţii foarte serioşi. Până la urmă, rezultatul contează cel mai mult, iar noi am câştigat astăzi", a declarat joi Antonio Conceicao. Tehnicianul îşi dorea mai multe goluri înscrise de CFR: "Eu le cer mereu jucătorilor să fie profesionişti, iar ei au dat dovadă şi în această seară. Cei care au jucat astăzi reprezintă opţiuni pentru viitor. Sunt mulţumit de toată lumea, ne-am atins obiectivul şi ne-am calificat mai departe. Mi-ar fi plăcut să mai înscriem, dar este bine şi aşa. Când jucăm cu echipe mai slab cotate, avem probleme. Aceste formaţii vin foarte motivate şi din acest motiv nu este uşor să evoluăm împotriva lor". Antrenorul portughez a menţionat că echipa sa are ca obiectiv şi în acest sezon câştigarea Cupei. "Vom lupta pentru a câştiga din nou Cupa României. Este de datoria noastră să aducem din nou acest trofeu la Cluj. Principalul nostru obiectiv este însă câştigarea campionatului", a anunţat Conceicao. De partea cealaltă, Auraş Braşoveanu, preşedintele Dunării Galaţi, care ocupă funcţia de antrenor interimar, s-a declarat mulţumit că gălăţenii "au făcut cinste fotbalului mic" şi au jucat pe un stadion de Liga Campionilor. "Am venit la Cluj cu gândul de a face cinste fotbalului mic, din Liga a II-a. Sper că am reuşit. Cred că am întâlnit cea mai bună echipă din România. A fost o onoare să jucăm pe un stadion de Liga Campionilor, cu o formaţie care a făcut cinste României peste hotare", a spus Braşoveanu. Autorul primului gol al meciului, brazilianul Didi, i-a dedicat reuşita antrenorului său. "Mă bucur că am jucat şi că antrenorul a avut încredere în mine. Am reuşit să-l răsplătesc cu gol. Obiectivul meu, la fel ca şi al echipei, este campionatul, iar în acest moment meciul de la Bistriţa este mai important decât cel de la Eindhoven", a declarat atacantul brazilian. Deţinătoarea Cupei României, CFR Cluj, s-a calificat, joi, în optimile competiţiei, după ce a învins formaţia de ligă secundă Dunărea Galaţi, scor 2-0, pe teren propriu, prin golurile marcate de Didi (12) şi Traore (19). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Şaisprezecimi: Dunărea Galaţi - CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-11-2009, 07:12 PM
RE: Şaisprezecimi: Dunărea Galaţi - CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-11-2009, 07:52 PM
RE: Şaisprezecimi: Dunărea Galaţi - CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-11-2009, 07:54 PM
RE: Şaisprezecimi: Dunărea Galaţi - CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-23-2009, 05:50 PM
RE: Şaisprezecimi: Dunărea Galaţi - CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-23-2009, 06:52 PM
RE: Şaisprezecimi: Dunărea Galaţi - CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-24-2009, 05:04 PM
RE: Şaisprezecimi: Dunărea Galaţi - CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-25-2009 02:19 PM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut