Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
09-25-2009, 04:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
Avram spune că demisia lui Diaconu este cauzată de faptul că acesta nu a fost mulţumit de delegări
Preşedintele CCA, Vasile Avram, a declarat, vineri, că Daniel Diaconu şi-a dat demisia din corpul observatorilor de arbitri pentru că a fost nemulţumit după ce a fost delegat la un meci din Cupa României, în care s-au întâlnit echipe din eşaloanele inferioare.
"Daniel Diaconu şi-a dat demisia, am citit-o, dar nu am înţeles de fapt la ce se referea când a spus că a fost discriminat. Cred că îşi dă prea multă importanţă. L-am delegat la un joc de Liga I, la unul de Liga II-a şi la unul care s-a jucat între echipe din eşaloane inferioare în Cupa României. El a fost deranjat că fost delegat la acel joc de Cupă, dar nici performanţele sale ca fost arbitru asistent nu-l recomandă să aibă prioritate la delegări în faţa altor arbitri", a spus Vasile Avram la conferinţa de presă de la Casa Fotbalului. Şeful CCA a încercat să explice şi motivele pentru care crede că Diaconu şi-a dat demisia din corpul observatorilor FRF: "L-am sprijinit în CEx din 20 august, m-am rugat pentru el, am zis 'lasă-l domn'e să fie observator', am înţeles că a fost şi la muntele Athos... El avut mai demult un accident, iar toate AJF-urile şi cluburile au strâns bani şi i-au trimis diferite sume. De asemenea, ştiu că există un club care îi dădea salariu lunar 2.500 de lei. După ce şi-a revenit din acel accident, a devenit preot. I-am spus atunci: 'Măi, Daniel, mass-media priveşte arbitrii într-un anumit fel, tu eşti înger, dar vrei să fii şef la draci'. El vroia să fie şi preot, secretar CCA şi observator de arbitri". Avram a făcut şi o analiză a prestaţiei arbitrilor din ultima etapă de campionat: "În etapa a 7-a nu au fost probleme legate de prestaţia arbitrilor, toţi au primit calificative bune şi foarte bune. Nu am înţeles de ce la anumite partide s-a întârziat nemotivat începerea jocurilor cu 4-5 minute şi nici de ce la partida Steaua-Pandurii s-a acordat o pauză de hidratare, deşi temperatura era de 17 grade Celsius". Avram a mai spus că trebuie să poarte o discuţie cu Paul Unimătan, care a arbitrat joi în Cupa României, dar care în mai puţin de 24 de ore trebuie să arbitreze partida Unirea Urziceni-Astra Ploieşti, la care a fost delegat: "Nu ştiu dacă este refăcut fizic şi psihic, dar dacă nu va fi, am pregătit deja varianta de rezervă". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut