Ştiri Dinamo Bucureşti
09-26-2009, 12:14 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Un baschetbalist de la Dinamo a fost rănit uşor în urma incidentelor de aseară dintre fanii roş-albilor şi cei ai Stelei
Baschetbalistul dinamovist Tomco Sokolov a suferit o fractură de piramidă nazală în urma unor incidente care au avut loc, joi, între un grup de fani dinamovişti şi unul de stelişti la un local din faţa stadionului Dinamo, la finalul meciului dintre Dinamo şi FC Zlatna, din 16-imile Cupei României.
La aproximativ o jumătate de oră după terminarea meciului, aproximativ 20 de fani stelişti au pătruns pe terasa din faţa stadionului, unde se aflau mai mulţi suporteri ai rivalei, dar şi un grup de baschetbalişti ai clubului din Ştefan cel Mare. Steliştii şi dinamoviştii s-au luat bătaie, iar Sokolov a fost una dintre victimele colaterale ale incidentului. Patronul terasei din faţa stadionului Dinamo a precizat că în momentul incidentului la mese se aflau aproximativ 30 de suporteri ai echipei dinamoviste. "Erau nişte suporteri care stăteau pe terasă, nu consumau băuturi alcoolice, pentru că este interzis să comercializăm astfel de produse, când au fost atacaţi de vreo 50 de alţi suporteri, care au început să spargă geamurile şi să arunce cu mesele în stradă. Am chemat imediat poliţia. Cred că sunt pagube de câteva mii de euro", a declarat patronul localului. Potrivit martorilor, cei 50 de atacatori ar fi fost susţinători ai echipei Steaua. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
57 Musafir(i)
57 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut