Ştiri Poli Timişoara
09-26-2009, 12:26 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Iancu se apără în faţa atacurilor lui Gabi Balint
Marian Iancu, finanţatorul Politehnicii Timişoara, a explicat de ce Gabi Balint nu şi-a primit încă toţi banii pe care tehnicianul îi revendică din partea clubului bănăţean.
"Eu zic să aşteptăm să se judece, pentru că s-au cerut probe noi, dintre care şi un raport de expertiză contabilă, în urma căreia vom vedea care este suma pe care trebuie să i-o dăm lui Gabi Balint. O Comisie a Federaţiei nu are vocaţie fiscală. Noi sîntem societăţi pe acţiuni şi avem obligaţia să respectăm codul fiscal. Orice sumă dintr-un contract este deductibilă dintr-o situaţie contabilă. Noi vom plăti obligaţia care va ieşi din acel raport făcut de experţii pe care îi va alege domnul Balint, normal. Eu ştiu că avem să-i dăm 14-15.000 de euro, nu 40.000, aşa cum cere dînsul. De ce ne grăbim să ieşim pe toate posturile şi să spunem că Iancu e tîlhar, în loc să aşteptăm expertiza contabilă? Eu am pierdut din cauza lui Balint 8 milioane de euro, d-aia nu vreau să-i dau nici un ban! Nu este un antrenor pentru Timişoara", a spus Marian Iancu la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut