Ştiri Steaua Bucureşti
09-26-2009, 12:10 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Victor Becali: "Îi găsesc echipă lui Bergodi"
De la Arenele BNR, unde a urmărit turneul de tenis Open România, Victor Becali susţine că el şi fratele lui, Giovani, nu sunt certaţi cu antrenorul Cristiano Bergodi, dat afară de la Steaua de Gigi Becali.
Libertatea: Veniţi des la tenis? Victor Becali: În ultima vreme nu prea am mai fost, dar îmi place să urmăresc meciurile de tenis la televizor. Chiar sunt un împătimit al acestui sport, pe care-l practic când am timp. Cu cine jucaţi? De regulă, cu fratele meu sau chiar cu Gigi. Din presă a reieşit că aţi fi certat cu Bergodi. Care este realitatea? Nici vorbă. Avem o relaţie foarte bună. Faptul că el a avut divergenţe cu Gigi e una, iar prietenia mea cu el e altceva. Dacă v-ar cere să-i găsiţi o echipă în România, îl veţi sprijini? În calitate de impresar, dacă voi putea să-l ajut, o voi face cu mare plăcere. Nu credeţi că se va supăra Gigi dacă-l veţi ajuta? Gigi nu-mi poate cere mie socoteală pentru ceea ce fac eu în profesia mea, cum nici eu nu-l voi întreba de-spre deciziile pe care le ia el în materie de Steaua. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
28 Musafir(i)
28 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut