Ştiri FC Argeş Piteşti
09-26-2009, 01:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Argeş Piteşti
"Tot noi vom promova în Liga I"
Atacantul lui FC Argeş, Adrian Iordache, va reveni în cîteva sãptãmîni pe teren. Fotbalistul alb-violet se recupereazã dupã ce, acum cîteva luni, a fost operat de menisc. Deşi echipa din Trivale a avut un start dezamãgitor de campionat, cel poreclit de colegi "Ţînţarul" este convins cã piteştenii vor reuşi sã îndeplineascã obiectivul, iar în sezonul urmãtor vor evolua din nou pe prima scenã fotbalisticã a ţãrii.
Adi, cum decurge recuperarea? - Acum totul este ok. Am început alergãrile şi, în douã-trei sãptãmîni, cred cã voi fi apt de joc. Aştept cu mare nerãbdare sã revin pe teren şi sã ajut echipa sã îşi îndeplineascã obiectivul. Care este explicaţia pentru parcursul slab din acest tur de campionat? - Cred cã retrogradarea echipei în liga a doua ne-a afectat foarte mult, dar sînt convins cã ne vom reveni. Eu cred cã, dacã eram mai atenţi, rezultatele erau altele şi nu mai pierdeam meciurile din deplasare. Nu ne facem griji, pentru cã sezonul este la început şi avem timp sã recuperãm diferenţa de puncte dintre noi şi echipele din fruntea clasamentului. şi acum doi ani, cînd am retrogradat, am avut un start mai slab, dar ne-am revenit pe parcurs şi am terminat la 10 puncte diferenţã. Suporterii sînt convinşi cã nu jucaţi, pentru cã nu vã primiţi banii la timp... - Nu este aşa. Este adevãrat cã sînt probleme financiare şi cã mai au restanţe faţã de noi, dar noi vrem sã cîştigãm toate meciurile. Pe unele am putut, iar pe altele, nu. Este şi situaţia care e la club, dar eu sînt convins cã ne putem reveni. Vã mai consideraţi favoriţi la promovare? - Da. Tot noi sîntem favoriţi, pentru cã avem aceiaşi jucãtori de anul trecut, cu excepţia lui Cristi Tãnase, care a fost transferat la Steaua. Putem face faţã şi sînt convins cã tot noi vom promova. Este o diferenţã de 7 puncte între voi şi primele douã locuri.... - Ştiu acest lucru şi trebuie sã tragem din greu pentru a recupera acest handicap. Trebuie sã cîştigãm tot de acum încolo şi sã nu ne mai împiedicãm. Eu sper ca, pe viitor, sã avem numai victorii. Ai mai avut oferte şi de la alte echipe? - Da. Înainte de începerea campionatului, mai multe cluburi s-au interesat de mine, dar nu am vrut sã plec, pentru cã vreau sã joc aici. Mai am contract cu FC Argeş încã trei ani şi vreau sã rãmîn la echipã. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut