Ştiri Farul Constanţa
09-26-2009, 01:54 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Farul Constanţa
Un adversar ambiţios
"Jocul bun din meciul cu Astra arată că suntem în urcare în ceea ce priveşte evoluţia de ansamblu. Sperăm să confir-măm aceasta şi în meciul cu Săgeata, un adversar ambiţios, important, căruia comunitatea de aromâni din Stejaru i-a dat viaţă. Îmi pare foarte rău că vom juca fără spectatori. Cred că va fi un meci spectaculos", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mircea Crainiciuc, preşedintele executiv al Farului.
"După un început mai slab de campionat, Farul ameninţă iar podiumul. Ne-am propus să luăm şase puncte din meciurile cu Sportul şi Săgeata. Vom avea un meci greu cu tulcenii, plin de ambiţie şi pasiune, dar nu concepem să nu câştigăm. Jocul cu Astra ne-a dat un curaj şi mai mare. Am evoluat bine împotriva unei echipe de locul 11 în Liga 1 şi doar norocul a făcut să câştige ea", ne-a spus şi tânărul mijlocaş Cosmin Matei. Săgeata i-a înregimentat de curând pe foştii farişti Gheară şi Ştefan Ciobanu, iar în lot figurează şi alţi jucători care, în timp, au evoluat ori s-au aflat prin curtea Farului, precum Dicu, Radu Oprea ori Cosmin Gheorghiţă. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut