Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-26-2009, 02:57 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Le e foame, dar şi nouă"

După ce el şi colegii lui au trecut hopul Dunărea Galaţi în Cupa României, mijlocaşul Bogdan Mara aşteaptă cu precauţie partida de mâine de la Bistriţa, în ciuda faptului că bistriţenii se află într-o situaţie disperată în clasament.

Bogdan, aţi eliminat primul obstacol din drumul către o nouă Cupă.
Da, mă bucur că am reuşit prima victorie în această competiţie. Nu a fost deloc un meci uşor, dar noi am fost foarte motivaţi să învingem. Mă bucur şi că jucătorii care au debutat pentru CFR şi-au făcut datoria şi acest lucru demostrează că avem un lot puternic. Ar fi ceva extraordinar să reuşim să câştigăm Cupa a treia oară consecutiv.

Urmează partida cu Gloria Bistriţa. Cum crezi că va fi?
Ne aşteaptă o partidă dificilă, dar ne trebuie neapărat cele trei puncte. Şi Bistriţa este în acest moment în foame de puncte, mai ales că nu au nicio victorie. De asemenea, venirea lui Halagian este un plus pentru ei, fiindcă ştie cum să îi motiveze.

După Bistriţa, mergeţi la Eindhoven. Ce şanse crezi că aveţi?
Va fi un meci greu în Olanda, dar noi mergem acolo să ne jucăm şansa şi să încercăm să venim acasă cu puncte. Acum ne gândim însă la meciul de duminică cu Bistriţa, pe care trebuie să îl câştigăm.

Luptaţi pe trei fronturi. Veţi rezista?
Avem un lot valoros, s-a văzut asta şi în meciul din Cupă, şi suntem optimişti că putem atinge toate obiectivele. Deocamdată suntem în grafic.

"Băieţii ştiu că nu vor avea un meci uşor la Bistriţa, însă trebuie să jucăm cu aceeaşi rigoare ca şi până acum. Avem nevoie de aceste puncte", Antonio Conceicao, antrenor CFR Cluj

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-26-2009 02:57 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut