Ştiri Unirea Alba-Iulia
09-26-2009, 05:31 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Toţi pentru Unirea, Unire(a) pentru toţi!
Cu siguranţă că parcursul de până acum al trupei lui Adi Falub în Liga 1 nu este nici pe departe pe placul suporterilor grupării din Cetatea Marii Uniri, cele doar 5 puncte acumulate în primele 7 etape "aruncând" Unirea Alba Iulia pe poziţia a 17-a în ierarhia primului eşalon.
"Este extrem de neplăcut să ai evoluţii apreciate de adversari, vezi doar partidele de la Urziceni şi Ploieşti respectiv cea de pe teren propriu cu FC Timişoara, dar să nu acumulezi decât un singur punct. Ca să nu mai vorbim despre jocul din runda inaugurală cu FC Braşov unde nu am beneficiat de cel puţin o lovitură de la 11 metri care ne-ar mai fi adus încă un punct în clasament...Dar, în acest moment totul este deja istorie, nu încercăm să ne scuzăm în faţa fanilor pentru parcursul din primele 7 etape, dar fac un apel şi îi rog să ne ajute în întâlnirea de sâmbătă, ora 17.00, netelevizată, cu FC Vaslui, o partidă pe care o putem câştiga beneficiind de sprijinul lor", a declarat tehnicianul ardelenilor. Şi are dreptate, din moment ce de atâtea ori s-a demonstrat că la Alba Iulia publicul a fost cu adevărat "omul în plus" al uniriştilor. Aşa că haideţi să lăsăm pentru 90 de minute la o parte orice fel de orgolii ieftine, să nu mai reacţionăm din minutul 1 la orice pasă greşită a favoriţilor, ci să ne "unim vocile" pentru că UNIREA nu este a lui Falub, Sarmeş, Trifan, Feneşan sau Lupu, ci a noastră a UNIRIŞTILOR! Doar împreună, jucători, antrenori, conducători şi suporteri putem învinge puternica trupă a lui Adrian Porumboiu. Nu avem decât varianta victoriei cu FC Vaslui Referitor la întâlnirea din Cupa României-Timişoreana de la Galaţi, Adi Falub spune că din nou echipa a jucat bine, dar a pierdut. "Este păcat pentru că am ajuns să jucăm 120 de minute dar până la urmă am pierdut la loviturile de la 11 metri, dar echipa a evoluat din nou bine, ne-a creat multe ocazii de a înscrie dar din păcate am ratat nepermis de mult. Asta este, nu mai avem voie să ne gândim la ceea ce a fost, suntem din plin conectaţi la jocul cu FC Vaslui, un meci pe care trebuie să-l câştigăm ci orice preţ chiar dacă vasluienii constituie una dintre "nucile tari"ale Ligii 1", a punctat Falub. Referitor la noile "implanturi" numite Vujadinovic şi Jonhes, antrenorul "alb-negrilor" a spus doar atât: "Vujadinovic a reuşit un joc bun, la fel şi Jonhes, şi sper ca amândoi să se integreze cât mai rapid în echipă pentru că sunt doi jucători care ne pot ajuta în acest campionat. Dar repet, la Galaţi echipa a fost cea care a jucat bine, nu doar un jucător sau altul". Altfel, uniriştii au ajuns la Alba Iulia joi în jurul prânzului, la ora 16.00 având loc un nou antrenament pe stadionul "Cetate" din Alba Iulia. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
42 Musafir(i)
42 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut