Ştiri Politehnica Iaşi
09-27-2009, 12:07 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Politehnica Iaşi
Petre Grigoraş: "Chiar dacă am făcut un joc confuz, victoria e pe deplin meritată"
Antrenorul Politehnicii Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, sâmbătă, după partida cu Ceahlăul, câştigată cu 2-0, că elevii săi au evoluat cu teamă în acest meci şi nu s-au ridicat la nivelul pretenţiilor, însă victoria nu poate fi pusă la îndoială.
"Chiar dacă am făcut un joc confuz, victoria este pe deplin meritată pentru că oaspeţii nu au fost peste noi. N-am avut prea multă luciditate poate şi pentru faptul că toată săptămâna i-am bătut la cap pe jucători despre importanţa acestui meci. De asta au jucat şi cu puţin teamă. Singura părere de rău după această partidă este faptul că băieţii nu au jucat aşa cum ne-am fi dorit, mai ales că stadionul a fost plin, voiam să le răsplătim încrederea fanilor", a spus Grigoraş. Tehnicianul le va oferi jucătorilor două zile libere şi speră ca acest demers să îi motiveze pentru partida cu CFR Cluj, din etapa a 9-a: "Acum o să le dau două zile să facă ce vor, pentru că vom juca abia duminică la CFR Cluj. Mi-aş dori să revină cu poftă de joc şi de a câştiga cât mai mult din acel meci". Formaţia pregătită de Petre Grigoraş, Politehnica Iaşi, a obţinut al treilea succes consecutiv în Liga I, după ce a învins, sâmbătă, scor 2-0, pe teren propriu, Ceahlăul Piatra Neamţ, şi a urcat pe locul 7 în clasament. În schimb, Ceahlăul rămâne pe locul 17, penultimul, cu 7 puncte. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut