Ştiri Steaua Bucureşti
09-27-2009, 12:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Ne-am mulţumi şi cu un egal"
Cu două victorii la activ de când a venit la Steaua, Mihai Stoichiţă i-a făcut pe jucători să uite modul urât în care a fost demis Bergodi. Rana a început să se cicatrizeze, iar acum steliştii se gândesc doar la fotbal. Urmează o deplasare la liderul Ligii I şi e nevoie de o victorie.
Cum priveşti despărţirea Stelei de Cristiano Bergodi? Toţi jucătorii Stelei au avut o relaţie excelentă cu Cristiano Bergodi, atât la nivel profesional, cât şi personal. Din păcate, el a plecat. Acesta este fotbalul şi astfel de lucruri se întâmplă oriunde. Duminică aveţi cea mai grea deplasare de până acum. Vă mulţumiţi şi cu un punct? Noi ne dorim victoria, dar, dacă jocul nu ne va ajuta, este logic că ne vom mulţumi şi cu un egal. Care ţi se pare pericolul numărul 1 din tabăra braşoveană? În opinia mea, Ilyeş, deoarece este căpitanul echipei, are experienţă şi trage mereu echipa după el. Odată cu intrarea lui Tănase, mijlocul Stelei e mai dinamic. Tu unde preferi să joci: închizător, coordonator sau pe stânga? Eu mă simt comod pe orice poziţie în teren. Este adevărat faptul că am jucat mai mult pe partea stângă, însă mă simt bine şi în centru. Ce ai alege între câştigarea campionatului şi cucerirea Europa League? Un trofeu european este un vis pentru orice jucător, aşa că aş fi ipocrit să spun că nu mi-aş dori aşa ceva. 10 mii de euro este salariul lunar al lui Juan Toja la Steaua http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)
24 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut