Ştiri Dinamo Bucureşti
09-27-2009, 01:24 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Moţi: "Să vină arbitrii străini!"
Cosmin Moţi a declarat aseară că nu mai vrea arbitrii romani la meciurile lui Dinamo.
- Cosmin, iar aţi pierdut în faţa unei echipe considerate mici. De ce? Cum? - Nu înţeleg. Şi nu cred că şi colegii mei înţeleg. Poate e relaxarea de vină. Oricum s-a simţit o relaxare în jocul nostru pe final de meci şi am plătit scump. - Cum a fost faza din minutul 89? - Ce să mai zicem acum? Păcat că am luat gol aiurea, total aiurea, prostesc chiar. - Arbitrajul cum îl comentezi? - Două penalty-uri am avut, cel puţin aşa i-am auzit pe toţi în vestiar. Şi am înţeles că s-a zis şi la televizor de chestiile astea. Ar trebui să vină arbitrii străini, e din ce în ce mai clar! - De ce? - În primul rînd nici nu ai voie să-ţi exprimi o părere cu arbitrii de la noi. Nu ai voie! Aşa sînt ei învăţaţi. - Ca să lămurim, de ce ai primit al doilea cartonaş galben şi automat ai fost eliminat în secundele de după finalul partidei? - I-am spus doar atît arbitrului: "Te rog frumos, mai atent la meci, că am avut două penalty-uri!". "Da? Bine atunci!", a replicat el, apoi imediat a dus mîna la buzunar să-mi dea al doilea "galben". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)
9 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut