Ştiri Rapid Bucureşti
09-27-2009, 01:26 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Ion Taban: "Avem timp"
Deşi Marius Constantin şi Cesinha pot semna în iarnă cu alte echipe, iar Buga mai are doar 3 luni de contract, conducerea nu se grăbeşte să-i cheme la negocieri.
După Dani Coman, Nicolae Grigore şi Emil Dică, fotbalişti ce au plecat gratis din Giuleşti în ultimul an, rapidiştii sînt aproape să mai piardă încă trei jucători. Înţelegerile lui Marius Constantin (24 de ani) şi Carlos Cesinha (29) expiră la finalul acestui campionat, iar cei doi vor putea semna din ianuarie cu alte cluburi. Pînă acum, şefii din Grant nu le-au făcut celor doi nici o ofertă. "Se vorbeşte prea mult de treaba asta, pînă la iarnă mai e mult. Acum, încă e cald afară. Vorba lui Băsescu: iarna nu-i ca vara. O să-i chemăm la negocieri, dar acum îi lăsăm să se concentreze la fotbal", a spus Ion Taban, preşedintele CA. Prelungire automată? Situaţia lui Mugurel Buga (31 de ani) e diferită. "Pele" mai are contract doar pînă la finalul turului, însă Taban susţine că Rapidul îi poate prelungi automat înţelegerea: "E o clauză în contractul lui pe care o putem activa. Dacă demonstrează că mai poate evolua la nivel ridicat, ne vom folosi de ea". Copos îl apără pe Marius Aflat în dizgraţia lui Hizo după evoluţiile modeste din ultima vreme, Marius Constantin se bucură de sprijinul lui George Copos. "Îmi pare rău de ce se întîmplă în prezent cu Marius. E un fotbalist tînăr, cu reale calităţi, în care eu am mare încredere. Chiar dacă acum nu se află într-o perioadă prea fericită, sînt convins că domnul Hizo va reuşi să-l facă să-şi recapete forma din trecut. Vreau să redevină un jucător de bază". "Marius e un băiat extraordinar, un fotbalist de calitate şi mi-ar părea rău să ne despărţim. Eu am încredere că ne vom înţelege. Cu Cesi am discutat deja, dar neoficial" - Ion Taban, preşedinte CA Rapid http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut