Ştiri FC Braşov
09-27-2009, 01:36 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Braşov
"Becali debitează numai prostii! Mi-am dat seama şi l-am refuzat!"
Dinu Gheorghe îi răspunde tranşant lui Gigi Becali după afirmaţiile acestuia din urmă. Preşedintele Braşovului spune că latifundiarul din Pipera nu are dreptate când îl acuză că a colaborat cu Securitatea şi că se foloseşte de aceste relaţii pentru a influenţa chiar maniera de arbitraj a centralilor din Liga I.
'Aroganţele' latifundiarului din Ghencea sunt, în opinia oficialului de sub Tâmpa, 'trucuri ieftine'; Dinu Gheorghe speră să îi răspundă lui Becali pe teren, la fel ca anul trecut, când Braşovul a învins Steaua. Dacă în inter-sezon Becali îl lăuda pe cel poreclit Vamă şi chiar a negociat cu acesta o posibilă colaborare, acum e 'război', aşa cum îi place celui mai contestat conducător din istoria fotbalului românesc să spună. Şi când te duci la luptă, 'cu sabia în mână', scopul scuză mijloacele; Dinu Gheorghe a refuzat în vară să i se alăture lui Gigi şi acum este atacat în cel mai josnic mod posibil. Prilej pentru preşedintele Braşovului că se felicite pentru alegerea făcută, spre deosebire de Lăcătuş, Munteanu sau Hagi, victime ale latifundiarului. "Gigi debitează numai prostii. Tot vorbeşte de securităţi, de şcoli. Niciodată nu am fost prieten cu domnul Becali. Tocmai d-aia nu am ajuns la Steaua, mi-am dat seama la timp. Echipa are un tonus bun pentru competiţie şi vom vedea mâine seară. Gigi face trucuri ieftine, degeaba spune el că ştie cu ce arbitrii vorbesc eu. El nu gândeşte foarte mult când vorbeşte. Nu am avut colaborare cu securitatea. Nu am niciun fel de emoţii şi nu mi-e ruşine de nimic. El doar vrea să spună lucruri senzaţionale!" a afirmat Dinu Gheorghe la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)
12 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut