Ştiri Rapid Bucureşti
09-28-2009, 04:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Hizo: "Avem continuitate în rezultate, nu s-a mai întâmplat de multă vreme la Rapid"
Antrenorul Rapidului, Viorel Hizo, a declarat, duminică, după succesul cu Internaţional, scor 4-0, că este foarte mulţumit de jocul echipei, dar mai ales de faptul că formaţia giuleşteană a obţinut a treia victorie consecutivă în campionat şi că are continuitate în rezultate.
"E o victorie foarte importantă pentru noi, nu atât prin faptul că am urcat în clasament, cât pentru că avem continuitate. Ne-am îndeplinit obiectivul de a lega trei succese consecutive, avem continuitate, ceea ce nu s-a mai întâmplat de multă vreme la Rapid. Sunt mulţumit de evoluţia băieţilor, echipa a jucat din nou bine. Mă aştept să jucăm la fel şi în etapa viitoare la Ceahlăul, unde ne aşteaptă un meci extrem de greu", a spus Hizo. Tehnicianul afirmă că arbitrul Marius Avram a condus bine meciul, considerându-l "printre cei mai buni trei-patru din ţară", deşi oaspeţii au contestat vehement eliminarea lui Viera. Hizo a comentat şi momentul în care nocturna stadionului s-a stins, afirmând că s-a temut că se va repeta întâmplarea din 2001, de la partida din Cupa UEFA cu PSG: "M-am gândit la ce e mai rău atunci, m-am speriat pentru moment. E bine că totul s-a terminat cu bine". Rapid a câştigat, duminică, scor 4-0, partida de pe teren propriu cu nou-promovata Internaţional Curtea de Argeş, din etapa a 8-a a Ligii I, şi a urcat pe locul 3 în clasament. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)
12 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut