Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 4 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ionel Dănciulescu (nr. 25 - Hercules Alicante)
09-28-2009, 04:24 PM
RE: Ionel Dănciulescu (nr. 25 - Hercules Alicante)
Dănciulescu: "Dinamo are mari şanse să treacă de grupe dacă va învinge pe Panathinaikos"

Fostul atacant al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, luni, că în eventualitatea unei victorii în faţa lui Panathinaikos Atena, în etapa a doua a Grupei F a Ligii Europa, bucureştenii au şanse mari să se califice în primăvara europeană.

"Pe Dinamo o aşteaptă un meci foarte dificil cu Panathinaikos, mai ales că e un impediment că se joacă fără spectatori. Le ţin pumnii băieţilor şi sunt sigur că dacă vor învinge, au mari şanse să se califice în primăvara europeană, mai ales că meciul cu Sturm Graz îl joacă acasă şi mă aştept să ia trei puncte", a spus Dănciulescu.

Partida Dinamo-Panathinaikos Atena, din Grupa F a Ligii Europa, se va disputa joi, de la 22:05.

Fotbalistul a vorbit şi despre parcursul inconstant al echipei din Ştefan cel Mare: "Am auzit că a pierdut iar în campionat, însă nu cred că e vorba de lipsă de concentrare, pur şi simplu s-a întâmplat. Să nu uităm că joacă împotriva unei formaţii, nu joacă singuri, că şi acea echipă vrea să câştige. Nu poţi câştiga mereu. Dinamo rămâne o echipă puternică şi sunt convins că o să-şi revină repede şi o să-şi îndeplinească obiectivele".

Danciulescu susţine că este refăcut sută la sută după accidentare şi speră să debuteze în etapa următoare din Segunda Division, pe teren propriu, cu Elche: "Mă bucur că mi-am revenit complet şi am fost rezervă pentru prima dată de când am ajuns în Spania. A fost decizia antrenorului să nu mă introducă, însă aici nu trebuie să ţi se dea explicaţii de ce nu joci. Concurenţa este mare în atac şi rămâne doar să te pregăteşti şi să îţi aştepţi rândul. În Spania mai sunt multe etape de disputat aşa că este timp să intru şi eu în echipă. Important este că Hercules a câştigat şi suntem acolo sus în clasament. Sper că în meciul cu Elche să debutez. Este un derby local şi contează mult pentru fanii noştri să învingem".

Fostul atacant al lui Dinamo a mai afirmat că s-a acomodat excelent la echipa pregătită de Esteban Vigo: "Mă simt foarte bine, băieţii m-au primit extraordinar, la fel ca şi toţi oamenii de la club. Am primit apartament, maşină, tot. Şi limba am început să o pricep din ce în ce mai bine şi nu sunt probleme de comunicare. Este totul ok, mai trebuie doar să joc".

Dănciulescu a fost transferat de la Dinamo la Hercules Alicante, dar nu a apucat încă să debuteze pentru noua sa echipă din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în ultimele zile pe care le-a petrecut la formaţia din Ştefan cel Mare.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Ionel Dănciulescu (nr. 25 - Hercules Alicante) - Sebi Raducu - 09-28-2009 04:24 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut