Ştiri Steaua Bucureşti
09-28-2009, 04:48 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Marius Lăcătuş: "Steaua lui Stoichiţă joacă mult mai ofensiv"
Fostul antrenor al Stelei, Marius Lăcătuş, s-a declarat încîntat de calitatea partidei dintre FC Braşov şi Steaua (0-0), vorbind şi despre recidiva accidentării lui Cristian Tănase.
"Cred că acest meci a fost unul dintre cele mai frumoase ale acestui campionat, chiar dacă rezultatul m-ar putea contrazice. M-am uitat cu mare plăcere la acest joc. Braşovul a dominat prima parte, însă Steaua îşi putea adjudeca victoria în cea de-a doua repriză. Am văzut o Steaua mult mai ofensivă de la venirea lui Stoichiţă, chiar dacă prin această declaraţie l-aş putea supăra pe Bergodi. Tănase nu a fost forţat acum, el a mai jucat şi cu Sheriff şi cu FCM Bacău, nu cred că a fost forţat greşit de antrenor. Doctorii au decis că el este apt de joc. Dacă se întîmplă să te accidentezi într-un meci, asta este cu totul şi cu totul altceva. Am vorbit cu Stoichiţă, dar nu şi despre problemele Stelei. El nu este contestat, ci doar este o victimă a faptului că a acceptat o colaborare cu Gigi Becali. Patronul a greşit foarte mult în relaţia cu suporterii atunci cînd i-a jignit", a spus Marius Lăcătuş la televiziunea sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)
24 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut