Ştiri Steaua Bucureşti
09-28-2009, 07:39 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Adrian Ionescu: "Vinovati pentru situatia Stelei sunt patronul, staff-ul tehnic si suporterii"
Fosta glorie a Stelei a vorbit despre situatia clubului unde a activat de-a lungul carierei
Fostul atacant al Stelei, Adrian Ionescu, castigator al campionatului cu echipa din Ghencea in 1978, a declarat in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca actuala situatie din Ghencea nu se poate redresa, decat daca patronul se va impaca in cele din urma cu suporterii. Fostul atacant este de parere ca actualul tehnician al Stelei, Mihai Stoichita va rezista la echipa, insa presiunea obiectivelor si problemele din lot ii vor crea mari probleme. "Pe vremea nostra existau foarte multi fotbalisti tehnici. Se venea la antrenament foarte devreme si jucam de placere. Nu nu jigneam deloc, tot ce se intampla era pe teren. Azi, ne laudam ca am reusit o pasa spectaculoasa sau un gol spectaculos, insa pe vremea aceea acestea erau niste banalitati. La Steaua cred ca si patronul greseste, insa si suporterii. Nu-l acuz pe Becali, insa stafful tehnic care-l inconjoara are o problema. Problema banilor este una dintre problemele mari ale fotbalului romanesc. Depinde de Becali daca Stoichita va rezista la Steaua sau nu, insa cred ca va avea o viata grea. Obiectivele impuse si problemele de lot ii vor crea mari probleme. Nu stiu cum se poate da 1 milion si ceva de euro pe un jucator. Foarte multi bani dati pe anumiti jucatori si nu se vade nimic. Jucatorii care au plecat nu au prea au confirmat si s-au intors inapoi. Ma uit la Goian si nu cred ca este de campionatul italian. La fel si cu Radu Stefan. Financiar, au de castigat, insa profesional vor avea de suferit. La Steaua si la Dinamo se castiga bine si inainte, insa nu se putea vorbi de sume exorbitante. Nu existau nici macar aceste contracte, aveai salariu si prime, atat. Nea Ion Alexandrescu a fost cel mai mare conducator din fotbalul intern, iar dupa el este Jean Padureanu. "Sfinxul" este creatorul Stelei care a castigat Cupa Campionilor. Nu prea vad cum putem pune probleme echipelor din Liga Campionilor, indiferent de numele echipelor. Fara bani nu te poti bate cu aceste echipe. Daca in Liga Europa, mai miscam ceva, in LC trebuie sa ne bucuram doar ca participam. Ma astept ca Steaua sa faca cel putin un egal in Olanda, contraatacul fiind una dintre armele nostre in cupele europene. Egalul cu cei de la Seriff nu ar trebui sa ne mire foarte mult. Au o baza foarte performanta. Dinamo este o enigma, o situatie ciudata. Te poti astepta la orice. In meciul cu PAO, ne putem astepa, si sa piarda, dar si sa castige. CFR Cluj, are cel mai valoros din Liga I, fiind si principalii candidati la titlu. Vor face o figura frumoasa in Europa. Timisoara are o echipa frumoasa, iar daca vor juca ca si pana acum, vor merge mai departe in Europa.", a declarat Adrian Ionescu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut