Ştiri Jiul Petroşani
09-28-2009, 07:45 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Jiul Petroşani
"Sunt dezamăgit că lumea nu vine la meciurile noastre"
Antrenorul secund al echipei Jiul, Damian Militaru,a declarat că este dezamăgit de faptul că Jiul are foarte puţini suporteri care vin la meciurile de pe teren propriu.
"Dacă nici acum că suntem neînvinşi lumea nu vine să ne vadă, atunci când vor veni, Eu unul sunt foarte dezamăgit că jucăm cu aşa lume puţină. Degeaba echipa joacă şi câştigă, dacă publicul nu vine să ne vadă. Vreau şi eu să simt 10.000 de oameni că ne încurajează că îşi doresc ca echipa să revină în prima ligă. Eu vreau să vină să ne ajute, să ne susţină dacă îşi doresc să promovăm. Nu este normal să vină aşa de puţină lume. Au venit jucători valoroşi la Petroşani, jucătorii îşi dau sufletul, chiar suntem pe drumul cel bun", a spus Militaru. La meciul din etapa trecută cu Drobeta, Jiul a stabilit un mic record în materie de bilete vândute. Astfel s-au vândut 400 de bilete, lucru nemaiîntâlnit în sezonul trecut când nu s-au vândut mai mult de 150 de bilete. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut