Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 4 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daniel Niculae (nr. 21 - AJ Auxerre)
09-28-2009, 08:09 PM
RE: Daniel Niculae (nr. 21 - AJ Auxerre)
Daniel Niculae: "Se întoarce roata"

Daniel Niculae a fost declarat "omul meciului" de cotidianul "L'Equipe" după Auxerre-Grenoble 2-0.

Daniel Niculae tinde să-şi revină. Acum două săptămîni, contra lui Nice, a marcat prima dată pentru Auxerre după o aşteptare de un an şi jumătate, iar sîmbătă, la 2-0 cu Grenoble, a contribuit decisiv la ambele reuşite ale gazdelor. "Golul cu Nice l-a eliberat. Începem să-l vedem pe adevăratul Nico", a indicat "L'Equipe", care l-a considerat pe ex-rapidist, acordîndu-i nota 7, cel mai bun de pe teren. Explicaţia: "Deşi nu a înscris, atacantul român a fost o ameninţare permanentă. A stat la originea golurilor şi ar fi meritat mai mult la acea frumoasă acţiune personală din minutul 44, cînd portarul a respins greu".

- Daniel, a ieşti soarele şi pe strada ta.
- Ştiţi cum se spune, se întoarce roata. Am aşteptat de mult clipa aceasta şi îmi place să cred că am lăsat în urmă perioada neagră. Am uitat de ea.

- L'Equipe te-a desemnat omul meciului, te aşteptai?
- Ziarele m-au tratat aşa cum au considerat ele la momentul respectiv, critic sau laudativ. Fie că era vorba de L'Equipe sau de Gazetă. Normal că te bucură cînd vezi astfel de aprecieri.

- Cum a fost meciul?
- Dificil! Greu! Mai ales că s-a jucat 10 la 10 din minutul 20, după o dublă eliminare.

- Pentru revenirea la echipa naţională mai trebuie să aştepţi, credeai că vei fi convocat?
- Pentru mine e important să fiu sănătos, să îmi meargă bine la echipa de club, şi probabil vor veni şi convocările. Credeţi că nu sînt conştient că îmi va fi de două ori mai greu să ajung la echipa naţională cu Răzvan? Abia aşteaptă duşmanii un nou prilej să îl conteste.

"E un lucru bun pentru moralul lui Nico că a jucat bine. Rămîne în atenţia noastră" - Răzvan Lucescu, selecţioner România

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Daniel Niculae (nr. 21 - AJ Auxerre) - Sebi Raducu - 09-28-2009 08:09 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut