Ştiri Unirea Alba-Iulia
09-28-2009, 08:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
"Am jucat pentru Falub"
"Golul îl dedic lui Adi Falub, un antrenor care mi-a dat mare încredere şi m-a ajutat. Toţi băieţii am jucat cu sufletul şi pentru Falub, tehnician ce ne-a aşezat excelent tactic. A fost rândul nostru ca echipă să-l sprijinim într-un moment dificil al stagiunii", a precizat fotbalistul în vârstă de 21 ani. De altfel, tatăl jucătorului, Virgil, angajat al arenei albaiuliene anticipa înaintea jocului că fiul său va marca din nou.
Ajuns la cota 2 între realizatorii unirişti, după Fl. Dan - 3 goluri, Călin a apreciat că jocul cu FC Vaslui a fost unul hotărâtor în economia campionatului. "Un meci foarte bun făcut de noi, împotriva unei echipe compusă din individualităţi de marcă, dar care n-a existat în teren. Probabil FC Vaslui ne-a luat de sus, însă noi am vrut mai mult ca oricând să învingem, fiind cu cuţitul la os. Sunt trei puncte mari, aveam nevoie de ele ca de aer şi e bine că am reuşit să câştigăm, să depăşim perioada nefericită", a adăugat "stângaciul" unirist, admonestat cu un cartonaş galben pentru că şi-a scos tricoul în semn de bucurie după ce a punctat în minutul 45. "La Craiova ne aşteaptă un meci dificil, dar nu ne temem. Dacă vom aborda întâlnirea cu aceeaşi determinare şi dăruire, putem să luăm puncte în Bănie", a concluzionat Călin Cristea, unul dintre cei mai constanţi echipieri albaiulieni în Liga I, un jucător ce merită lăudat pentru ultimele prestaţii. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
67 Musafir(i)
67 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut