Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
09-28-2009, 09:33 PM
|
|||
|
|||
RE: Preliminarii Cupa Mondială: Serbia - România, 10 octombrie 2009, Belgrad
Răzvan Lucescu: "Va fi infern în Serbia, dar astfel meciuri îmi plac cel mai mult"
Tehnicianul echipei naţionale a României, Răzvan Lucescu, a prefaţat partida cu Serbia, de săptămîna viitoare, spunînd că a studiat foarte bine echipa antrenată de Radomir Antici. Selecţionerul speră ca atmosfera infernală de pe Stadionul "Steaua Roşie" să îi motiveze pe jucătorii săi.
"Meciul cu Serbia este foarte important pentru noi, pentru a rămîne în a doua grupă valorică. Am studiat meciurile lor cu Franţa şi România. E clar că nu au aceeaşi valoare ca francezii, dar sunt o trupă foarte dificilă. Ei sunt obligaţi să cîştige, pentru a termina pe primul loc în grupă. De aceea, sunt sigur că va fi un infern în Serbia. Dar aceste meciuri îmi plac, atunci ne descurcăm mai bine", a spus Răzvan Lucescu la televiziunea Sportro. Selecţionerul României a comentat şi evoluţia echipei FC Braşov în Liga 1 şi l-a felicitat pe Viorel Moldovan pentru parcursul foarte bun pe care l-a avut sub Tîmpa: "Viorel Moldovan a fost un jucător pe care l-am iubit şi mă bucură succesul lui de acum. Încă de atunci cînd evolua în teren avea o anumită influenţă în vestiar". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut