Ştiri Poli Timişoara
09-28-2009, 09:48 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-28-2009 09:49 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
"Cei de la Craiova sunt cei mai minunaţi şi cei mai buni, dar termină mereu sub locul 7!"
FC Timişoara şi Craiova au terminat la egalitate (scor 1-1) la capătul unui meci în care ambele tabere au contestat dur maniera de arbitraj. Timişorenii şi oltenii au schimbat replici dure, atât în teren, dar mai ales în afara acestuia.
Dan Alexa taxează acuzele care vin din Bănie şi spune că cei de la Craiova consideră că au cea mai bună echipă din Liga 1, dar termină mereu sub locul 7. Căpitanul bănăţenilor este de părere că echipa sa era îndreptăţită să câştige, iar "juveţii" au dat un gol norocos. "Trebuie să mergem înainte, ne aşteaptă un meci foarte important, din păcat nu am reuşit să câştigăm cu Craiova. Am auzit reacţiile din partea echipei oltene, mi se par deplasate, ei sunt mereu cei mai buni, cei mai minunaţi, cea mai frumoasă echipă, dar niciodată nu termină mai sus de 7, cel puţin în ultimul timp. Tot timpul sunt supăraţi şi tot timpul sunt cei mai dezavantajaţi...Ei sunt echipa cea mai frumoasă şi toată lumea are ceva cu ei. Cât despre Trică, îl ştiţi şi voi, nu are rost să mai vorbim. Am avut mai multe ocazii, ei au avut o bară, pe care tot noi am dat-o, a dat-o Nibombe. Meritam să câştigăm, chiar dacă a fost o repriză mai slabă, am primit gol pe care 75 la sută tot noi ni l-am dat şi le spun că nu trebuie să ai posesie mai multă ca să domini un joc", a spus Alexa. "Cu Dinamo Zagreb vom avea un meci foarte dificil! Sunt favoriţi la câştigarea grupei!" Căpitanul celor de la Poli Timişoara a vorbit despre meciul echipei sale cu Dinamo Zagreb, din Liga Europa. Formaţia croată este în opinia sa favorită la câştigarea grupei. Jucătorul spune că adversarii bănăţenilor au pierdut meciul cu Anderlect pentru că au avut ghinion. "A pierdut primul meci, dar a dominat pe Anderlect. Belgienii au dat goluri pe nişte greşeli individuale. Ne dorim foarte mult victorie, am văzut şi noi meciul cu Anderlecht, au dominat meciul, au avut ghinion. Va fi un meci foarte, foarte greu", a spus Alexa. Mijlocaşul Claudiu Ionescu este convins că stadionul va fi plin la meciul cu Dinamo Zagreb. "Noi ne dorim să obţinem victoria, nu ştim încă mare lucru, conducerea tehnică ne va informa cu privire la acest joc. Suporterii noştri la orice meci ne încurajează şi nu-şi îndreaptă atenţia spre scandări rasiste. Sper că lumea din Timişoara o să vină la meci. Cred că o să vină lume, pentru că la orice joc au fost aproape de noi", a adăugat Ionescu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut