Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-29-2009, 04:45 PM
Mesaj: #100
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Yssouf forfait!

Clujenii au chemat-o de urgenţă de la Belgrad pe specialista în vindecări miraculoase, Mariana, însă atacantul ivorian nu va fi apt pentru meciul din Olanda.

Conducerea lui CFR Cluj a făcut tot posibilul pentru a-l recupera pe Yssouf Kone pînă la partida cu PSV Eindhoven. "Vişiniii" au apelat şi la controversatul medic din Serbia, Mariana, pe care au invitat-o la Cluj pentru a se ocupa de vedeta lui CFR.

Şedinţele n-au avut efectul scontat, iar Kone nu va face deplasarea în Olanda. La antrenamentul de ieri dimineaţă, atacantul s-a pregătit separat şi le-a comunicat celor din staff-ul tehnic că resimte dureri la coapsa stîngă, după o sesiune de sprinturi. Astfel, Conceicao a decis să-l lase acasă pe ivorian. În condiţiile în care Nei, accidentat la Bistriţa, a ratat antrenamentul de ieri, iar Didy nu e a fost inclus pe lista "vişiniilor" cu drept de joc în Europa League, Conceicao îl va titulariza pe Lacina Traore (19 ani) la Eindhoven.

Pe la "doamna Mariana" au trecut şi alţi jucători ai CFR-ului, Mara şi Tony, care s-au recuperat mai repede după anumite leziuni musculare. Lui Tănase, Becali i-a interzis să apeleze la serviciile sîrboaicei.

Lecţia lui Conceicao!
Antrenorul portughez a ţinut să amendeze gestul lui Dubarbier de la Bistriţa, care a avut o ieşire nervoasă cînd a fost înlocuit. Înainte de antrenament, Conceicao şi-a strîns jucătorii la mijlocul terenului şi şi-a precizat poziţia. "Pentru mine toţi sînteţi egali. Vă tratez pe toţi la fel, nu există privilegiaţi. Nu mai vreau să văd astfel de gesturi la echipă", le-a spus Conceicao jucătorilor săi.

Recordul lui PSV
Adversarii lui CFR de joi deţin un record de invincibilitate în Europa: PSV n-a mai pierdut de 13 întîlniri, ultimul eşec consumîndu-se la data de 15 martie 2009, 0-1 cu Feyenoord. PSV n-a pierdut nici un meci în acest sezon, din totalul de 13 întîlniri în campionat, Cupa Olandei şi Europa League. Clujenii vor pleca la Eindhoven în această seară, cu o cursă charter.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-29-2009 04:45 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
91 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut