Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
09-29-2009, 07:07 PM
Mesaj: #104
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
Mureşan: "Arbitrajul trece prin momente grele şi există un schimb de generaţii pe care CCA a fost nevoită să-l facă"

Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, e de părere că Adrian Mititelu are dreptate atunci când critică arbitrajul de la partida cu FC Timişoara, însă în niciun caz nu poate fi considerat vinovat doar Vasile Avram.

"Arbitrajul trece prin momente grele şi există un schimb de generaţii pe care CCA a fost nevoită să-l facă. Arbitrii nu pot fi suspectaţi că ar fi lipsiţi de cinste, dar pot fi suspectaţi de lipsă de valoare. Nu trebuie schimbată conducerea, nu Avram este de vină, el este un bun organizator, care doar a preluat o situaţie de la precedenţii şefi ai CCA. Problema este de unde luăm arbitri? Îi dau dreptate lui Mititelul pentru că la Timişoara-Craiova a fost un arbitraj slab, am văzut meciul. Nu este cazul să-l schimbăm pe Avram", a opinat conducătorul ardelean.

Mureşean spune că venirea arbitrilor străini ar putea să detensioneze situaţia, însă chiar şi aşa ar putea apărea probleme. "O soluţie în acest moment ar putea fi aducerea arbitrilor străini, deşi s-a văzul la meciul nostru cu FC Copenhaga că 6 arbitri nu au putut vedea că am avut un gol valabil şi un penalty, ambele neacordate. Trebuie să avem răbdare, să creştem arbitrii, să-i ducem la cât mai multe curusri de perfecţionare şi să aşteptăm ca aceştia să înveţe din greşeli".

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, i-a cerut demisia preşedintelui Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, la numai o lună de la numirea acestuia în funcţie, deoarece îl consideră principalul vinovat pentru erorile arbitrilor din ultimele etape.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 09-29-2009 07:07 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
53 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut