Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-29-2009, 10:36 PM
Mesaj: #79
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Gafita, Vitelaru si Badescu, absenti pentru Rapid si Timisoara

Ceahlaul Piatra Neamt are doi accidentati dupa jocul de la Politehnica Iasi, pierdut cu 0-2, jucatori pe care nu se va putea baza in urmatoarele doua etape, dupa cum preconizeaza Florin Marin.

Cristi Gafita si Andrei Vitelaru s-au accidentat la Iasi si vor lipsi din lotul echipei nemtene pentru urmatoarele doua jocuri oficiale din Liga I.

Florin Marin stie ca Gafita va lipsi in total 30 de zile. "Gafita are o deplasare a unui os la laba piciorului si va sta cu piciorul in ghips timp de 15 zile. Apoi, mai are nevoie de alte 15 zile pentru a fi apt de joc 100%, asa ca nu ne vom putea baza pe serviciile sale nici pentru meciul de la Timisoara", a declarat Florin Marin, managerul clubului pietrean.

Andrei Vitelaru nu a jucat la Iasi, dupa ce la incalzirea de dinainte de meciul din Copou a anuntat ca nu poate intra pe teren. "Andrei Vitelaru va sta 12 zile din cauza unei liziuni fibrilare. Totu[i, la el este vorba despre o accidentare la care timpul de recuperare poate fi mai scurt decit ceea ce se preconizeaza, adica alte 12-13 zile de antrenamente pentru a reveni la forma maxima. Sint sanse de a se intimpla asta si poate ca il vom avea in lot pentru meciul cu Timisoara", este parerea lui Florin Marin.

Ionut Badescu va lipsi si el cu Rapid si Timisoara, dupa ce in minutul 61 al meciului de la Iasi a primit direct cartonasul rosu. Conform regulamentului, suspendarea nemteanului va fi de cel putin doua etape, decizie la care nu se mai poate face apel.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-29-2009 10:36 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut