Ştiri Poli Timişoara
09-29-2009, 11:24 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
"S-au vândut doar 5000 de pachete! Aşteptăm 15.000 - 20.000 de spectatori!"
Meciul cu Dinamo Zagreb nu se arată foarte atractiv pentru fanii Timişoarei. Aceştia nu au achiziţionat până acum atât de multe bilete, câte şi-ar fi dorit finanţatorul Marian Iancu. Cu toate astea, oficialul bănăţean spune că nu va renunţa la strategia de a vinde tichete de meci la pachet, în detrimentul celor personale.
"S-au vândut vreo 5000 de pachete, dar ne aşteptăm la 15.000-20.000 de spectatori. Noi am preluat metoda vânzării biletelor la pachet din fotbalul european, voiam să dăm biletele mai ieftin şi de aceea le-am cuplat în pachete. Publicul timişorean nu a fost prea receptiv, dar din moment ce am luat măsura să vindem la pachet, nu vom oferi nicidecum bilete individual", a afirmat Iancu la sport.ro "Sunt sigur că nu vor exista conflicte între fanii croaţi şi suporterii sârbi ai Timişoarei!" Preşedintele celor de la Poli Timişoara, Marian Iancu, a comentat tragerea la sorţi pentru optimile Cupei României, în urma căreia bănăţenii vor întâlni în acestă fază a compeţiei echipa Asta Ploieşti. Oficialul este de părere că echipa sa nu are cum să nu se califice mai departe în sferturi. "Astra nu e un adversar comod. Eu cred că se putea şi mai bine, dar se putea şi mai rău. Ne vom respecta adversarul, dar trebuie să ne respectăm şi blazonul şi trebuie să învingem", a spus Iancu la Sport.ro. Iancu a vorbit şi despre meciul Timişoarei din Europa League împotriva celor de la Dinamo Zagreb. Preşedintele bănăţenilor este sigur că nu vor exista conflicte între fanii croaţi şi sârbii din oraş aşa cum a speculat presa croată. "Nu cred că vor fi incidente cel puţin în stadion, am luat măsurile necesare. Sper că nici pe străzi nu vor fi probleme. E o diferenţă între meciurile din campionat şi cele din Europa. Patimile şi emoţiile le am în campionat. Din această cauză eu abia aştept meciurile de joi, dar în week-end mă apucă emoţiile", a spus Iancu la Sport.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
13 Musafir(i)
13 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut