Ştiri Unirea Urziceni
09-30-2009, 01:24 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Varga: "Un rezultat mare era dacă am fi câştigat"
Atacantul Unirii Urziceni, Dacian Varga, a declarat, marţi, că nu consideră remiza cu VfB Stuttgart un rezultat mare şi consideră că formaţia ialomiţeană putea obţine mai mult din acest joc.
"Sunt fericit că am scos un punct cu Stuttgart, dar cred că se putea mai mult. Nu e cel mai frumos gol marcat de mine, doar cel mai important din viaţa mea. Un rezultat mare era dacă luam cele trei puncte. Sunt ferm convins că se putea mai mult, a fost o greşeală în minutul 5, dar e bine că ne-am revenit. Dan Petrescu m-a certat după meci că nu am dat şi golul doi când am avut ocazia. Are dreptate şi eu aş fi făcut la fel. Aşa a fost să fie, dar nu suntem sută la sută mulţumiţi pentru acest rezultat. Ne batem la calificare, atât timp cât avem şanse matematice", a spus Varga, autorul golului Unirii. Unirea Urziceni a terminat la egalitate meciul jucat marţi cu VfB Stuttgart, scor 1-1, şi a obţinut primul său punct în Liga Campionilor, competiţie în care a reuşit să marcheze şi primul gol. În celălalt meci din grupă, FC Sevilla s-a impus pe terenul lui Rangers, scor 4-1. Clasamentul Grupei G: 1. FC Sevilla 6p, 2. VfB Stuttgart 2p, 3. Unirea Urziceni 1p (1-3), 4. FC Rangers 1p (2-5). În etapa următoare, programată la data de 20 octombrie, Unirea Urziceni va juca în deplasare cu FC Rangers, iar Stuttgart va primi vizita formaţiei spaniole FC Sevilla. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
76 Musafir(i)
76 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut