Ştiri Unirea Urziceni
09-30-2009, 01:25 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Maftei: "Am făcut un joc bun şi un prim pas prin obţinerea acestui punct"
Fundaşul Vasile Maftei şi-a exprimat speranţa că formaţia sa va obţine şi prima victorie în Liga Campionilor, după ce marţi seara a câştigat primul punct: "Am făcut un joc bun şi un prim pas prin obţinerea acestui punct. În meciurile viitoare sper să obţinem şi victoria, chiar dacă este greu. Sunt fericit că am fost încurajaţi de atâţia suporteri, sper să fie la fel şi pe viitor. Nu e nicio problemă că am fost folosit ca fundaş central, văd că ne-a ieşit şi mi-aş dori să fie la fel şi în jocurile următoare".
În celălalt meci din grupă, FC Sevilla s-a impus pe terenul lui Rangers, scor 4-1. Clasamentul Grupei G: 1. FC Sevilla 6p, 2. VfB Stuttgart 2p, 3. Unirea Urziceni 1p (1-3), 4. FC Rangers 1p (2-5). În etapa următoare, programată la data de 20 octombrie, Unirea Urziceni va juca în deplasare cu FC Rangers, iar Stuttgart va primi vizita formaţiei spaniole FC Sevilla. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
98 Musafir(i)
98 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut