Ştiri Universitatea Cluj
09-30-2009, 03:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Cluj
"Nu sunt supărat pe Ţălnar"
Principalul finanţator al Universităţii spune că antrenorul nu se face vinovat de eşecul de la Mioveni, dar a recunoscut că unii jucători au evoluat foarte prost.
"U" a suferit prima înfrângere a sezonului la Mioveni, 1-2 cu Dacia, după un meci slab, dar principalul finanţator, Florian Walter, spune că nu se pune problema ca postul antrenorului Cornel Ţălnar să fie periclitat. Clubul a rămas şi fără preşedintele Consiliului de Administraţie, George Dragu, care şi-a dat demisia din funcţie în urmă cu două săptămâni, dar informaţia a fost confirmată abia ieri. Patronul Florian Walter nu face o dramă din înfrângerea echipei cu Dacia Mioveni şi spune că antrenorul Cornel Ţălnar nu se încadrează în categoria vinovaţi. în schimb, Walter spune că de eşec sunt responsabili jucătorii, unii dintre ei blazaţi şi indolenţi. "O să încerc să vorbesc cu ei, cu jucătorii. Am observat şi eu că în timpul meciului câţiva au început să se certe între ei. Nu ştiu de ce fac asta, dar voi afla înainte de meciul cu Râmnicu Vâlcea, când încerc să vin la Cluj. Cert e că echipa a părut obosită şi, parcă, plictisită. Tocmai de aceea o să mergem doar cu o zi înainte de meci de acum încolo, ca jucătorii să rămână concentraţi. Cu Ţălnar ce treabă să am? Nu poţi acum să-i dai în cap după un singur eşec. N-am ce să-i reproşez. Treaba lui e să se concentreze la pregătirea meciului cu CSM Râmnicu Vâlcea, unul foarte important", a declarat Florian Walter pentru ZIUA de CLUJ. Pe lângă înfrângerea de la Mioveni, clubul a mai primit o lovitură. George Dragu a "depus armele", demisionând din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al CFM "U". Descris ca un excelent manager pentru noua structură a Universităţii, atunci când a fost instalat în funcţie, ex-deputatul democrat-liberal, George Dragu, nu a mai rezistat în rolul pe care-l avea în club şi a decis să plece. Dragu şi-a depus demisia de aproape două săptămâni, dar informaţia a fost făcută publică abia ieri, pe site-ul oficial al echipei. Deşi unele surse din interiorul clubului susţin că Dragu a decis să plece din cauza faptului că nu a avut putere în cadrul societăţii, Florian Walter infirmă. Finanţatorul spune că fostul preşedinte a ales calea demisiei din cauza unor probleme de natură personală. "Cum să n-aibă putere de decizie? A avut clubul în mâini de când a venit la Cluj. Din câte ştiu eu, a decis să părăsească echipa din cauza unor probleme personale, o rudă apropiată fiind grav bolnavă. L-am înţeles şi nu m-am opus", a spus omul de afaceri. George Dragu a venit la Universitatea în această vară, fiind prima persoană adusă la club după ce au demarat demersurile de achiziţionare a clubului de către Florian Walter. în timpul care a trecut de atunci, fostul deputat PD-L în perioada 2004-2008 a avut o activitate foarte discretă, evitând să iasă în mass-media cu vreo declaraţie sau să participe la puţinele conferinţe de presă organizate de atunci. Sursele noastre spun că Dragu a părăsit Clujul definitiv încă de vineri. "Nu m-am decis cine îi va prelua atribuţiile. Domnul Dragu a făcut treabă bună cât a stat. S-a ocupat mai mult de datorii. Momentan nu am variante pentru înlocuirea sa", a conchis Florian Walter. "U" se mută în cartierul "Bună Ziua" Florian Walter, principalul finanţator al Universităţii, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, că echipa se va muta într-un nou sediu în cel mai scurt timp. Noua "casă" a oficialilor "studenţilor" va fi într-o clădire de birouri în cartierul "Bună Ziua". "Aşteptăm să se termine de compartimentat birourile şi în cel mai scurt timp ne vom muta. Cred că era şi timpul", a spus Walter. Conducătorul Universităţii a spus că nu a renunţat la ideea de a construi o nouă bază sportivă pentru echipă, dar că lucrurile se mişcă mai greu. "Păi, nu aşa e în Ardeal? Totul merge cu încetinitorul", a afirmat patronul "Şepcilor roşii". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)
16 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut