Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Cluj
09-30-2009, 03:14 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj
"U" vrea sa reprogrameze meciul cu Jiul

Plecarea lui Voican la echipa nationala da posibilitatea Universitatii sa solicite reprogramarea oricarei partide, pina la revenirea juniorului la Cluj.

Evolutia de la Mioveni a scos la iveala limitele formatiei "studentesti". Ingrijorarea e cu atit mai mare, cu cit Universitatea Cluj va intilni CSM Rimnicu Vilcea si Jiul Petrosani in urmatoerele doua runde. Daca Vilcea pare mai accesibila, Jiul a lasat pina acum impresia unei formatii puternice, extrem de greu de invins la Petrosani. Cum juniorul Andrei Voican este plecat la echipa nationala si va reveni la Cluj abia pe 17 octombrie, "U" poate solicita aminarea oricarui meci pina la data respectiva. Oficialii clubului au ales logic: partida din 10 octombrie, cu Jiul Petrosani.

Astfel, "U" va evita cel mai tare adversar din campionat, iar Talnar a va avea timp suplimentar pentru a regla mecanismul din jocul echipei pe care o antreneaza. "Ma gindesc serios sa cer aminarea partidei cu Jiul Petrosani. Voican este plecat la lot, asa ca nu este nici o problema", ne-a declarat patronul Universitatii, Florian Walter.

Finantatorul a comentat si infringerea de la Mioveni: "Prima repriza a fost a noastra, a doua a lor. A venit apoi si eliminarea lui Szilagyi. Asta a fost, este doar o infringere, mergem mai departe si incercam sa recuperam punctele. Nu mi-a placut jocul, dar nu am ce sa fac, nu ma bag eu la echipa. Este problema lui Talnar cum joaca Universitatea Cluj", a conchis Walter.

UTA Arad, adversara Universitatii din etapa a X-a, a cerut si ea aminarea meciului cu "U" Cluj, pe motiv ca are juniori la loturile nationale. Federatia a reprogramat meciul pentru data de 20 octombrie.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 08-03-2009, 09:55 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - Sebi Raducu - 09-30-2009 03:14 PM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - soriyn1 - 01-05-2010, 12:50 AM
RE: Ştiri Universitatea Cluj - footwalls - 03-23-2010, 11:00 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
17 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut