Chestionar: Ce pronostic daţi?
Se califică Internaţional
Se califică Rapid
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Optimi: Internaţional Curtea-de-Argeş - Rapid Bucureşti
09-30-2009, 04:08 PM
RE: Optimi: Internaţional Curtea-de-Argeş - Rapid Bucureşti
"Rapid pare favorită, dar nu trebuie exclusă o surpriză"

Managerul sportiv al Rapidului, Cristi Costache, a declarat că aparent Rapid pare favorită în meciul din optimile Cupei României contra celor de la Internaţional Curtea de Argeş. Oficialul giuleştean consideră că echipa sa are un ascendent moral în faţa celor de la Internaţional deoarece în ultima etapă de campionat Rapid s-a impus cu 4-0 în duelul cu argeşenii.

"Cupa a oferă surprize. La prima vedere Rapid pare favorită, mai ales prin prisma ultimului rezultat din Giuleşti. Internaţional a jucat bine prima repriză, dar a avut ghinion să rămână în 10. În plus, reuultatele o recomandă ca o adversară de care trebuie ţinut cont. Avem un ascendent în faţa lor, inclusiv că am mai jucat şi acum un an în Cupă cu ei şi am mers mai departe. Calculele hârtiei o arată favortiă pe Rapid, dar nu trebuie exclusă o surpriză, pe care nu ne-am dori-o, normal. Trebuei să tratăm meciul ca pe unul cu Dinamo sau Steaua", a declarat Cristi Costache la sport.ro

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Optimi: Internaţional Curtea-de-Argeş - Rapid Bucureşti - Sebi Raducu - 09-30-2009 04:08 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut