Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
09-30-2009, 04:53 PM
Mesaj: #83
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Ceahlăul, ca în Champions League

21.45 nu este doar ora de start a partidelor din cea mai importantă competiţie fotbalistică europeană inter-cluburi. Asemeni granzilor ce luptă pentru, glorie, foarte mulţi bani şi mult râvnitul trofeu pus în joc, se vor simţi vineri seară şi jucătorii Ceahlăului. Deşi a ajuns penultima în clasamentul Ligii 1, tânăra echipă a managerului Florin Marin va trăi fiorul meciurilor de Champions League tocmai prin ora târzie la care este anunţat jocul cu Rapidul. Ai noştri sunt la prima astfel de experienţă cu formaţia construită pe baza ideilor şefului băncii tehnice. Şi, chiar de vor avea în faţă un adversar ce nu mai are nevoie de prezentări prea multe, junii Ceahlăului mizează pe o prestaţie bună.

Gazdele, deşi învinse în ultimele două partide oficiale (cupă-campionat) nu ţin cont de faptul că giuleştenii au câştigat două meciuri consecutiv, ultimul chiar într-o manieră categorică, "acasă".

Cu Rapidul, ne va vizita şi antrenorul Viorel Hizo, cel care a dat greş la fiecare intenţie de a construi echipa mult dorită de şefii Ceahlăului. Conducători care se aşteaptă la o nouă atmosferă cu tribune pline în curtea Borzogheanului, aşa cum s-a întâmplat la vizita Stelei şi dinamoviştilor. Giuleştenii nu vin cu Rapidul sau cu autocarul sub Pietricica, ci pe calea aerului, cu un charter până la Bacău. Din tabăra gazdelor vor absenta cei doi accidentaţi din meciul cu Iaşiul, Gafiţa şi Viţelaru, dar şi Bădescu, eliminat pentru roşu direct în partida cu Politehnica, din Copou.

"Gafiţa suferă de o problemă la oasele metatarsiene, la laba piciorului şi va sta cu piciorul în ghips timp de 15 zile. Apoi, în dorinţa refacerii sale complete, ar mai avea nevoie de alte 15 zile până să devină apt de joc. Asta face ca atacantul nostru să nu poată reprezenta o soluţie pentru echipă nici pentru meciul de la Timişoara", susţine "generalul" Florin Marin.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 09-30-2009 04:53 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
26 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut