Ştiri Oţelul Galaţi
09-30-2009, 06:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Munteanu spune că în meciul cu FC Braşov echipa sa trebuie să bifeze primul succes acasă
Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, miercuri, că în meciul cu FC Braşov echipa sa trebuie să înregistreze primul succes de pe teren propriu în acest sezon, după ce până în momentul de faţă a bifat un egal şi trei înfrângeri.
"După victoria de la Pandurii Târgu Jiu trebuie să arătăm că nu avem niciun complex pe teren propriu şi e nevoie să câştigăm primul nostru meci în faţa propriilor fani. Cred că vom reuşi să trecem peste această perioadă nefastă fară victorie acasă, a venit timpul să câştigăm", a spus Munteanu. Tehnicianul s-a referit şi la tragerea la sorţi din optimile Cupei României, acolo unde Oţelul va întâlni în deplasare pe Dinamo: "Nu cred că am avut ghinion că am căzut în Cupă cu Dinamo, a fost o tragere bună. Îi putem elimina, chiar dacă jucăm pe terenul lor". Partida Oţelul Galaţi-FC Braşov, din etapa a 9-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 16:00. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
25 Musafir(i)
25 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut