Chestionar: Va reuşi Dinamo să treaca de grupe?
Da
Nu
[Arată rezultate]
Notă: Acesta este un chestionar public, alţi utilizatori vor putea vedea ce aţi votat.
Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
09-30-2009, 09:16 PM
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
Kante: "Ştiu că Dinamo evoluează foarte bine ca echipă şi cred că vor juca mult mai bine decât Galatasaray"

Fundaşul Cedric Kante crede că Dinamo va juca mai bine decât Galatasaray, formaţie care învins Panathinaikos cu 3-1 chiar la Atena.

"Avem cinci victorii în campionat, dar în Liga Europa încă nu am câştigat. De aceea vrem să o facem cu Dinamo, însă va fi foarte greu. Meciul de mâine este foarte important pentru noi. Dacă vom pierde, şansele noastre la calificare vor deveni foarte mici, însă noi am venit în România să câştigăm. Ştiu că Dinamo evoluează foarte bine ca echipă şi cred că vor juca mult mai bine decât Galatasaray", a declarat Kante.

Partida Dinamo-Panathinaikos Atena, din etapa a doua a Grupei F a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 22:05, pe stadionul din Ştefan cel Mare.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor) - AndreiDumitrescu - 08-31-2009, 02:15 PM
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor) - AndreiDumitrescu - 09-01-2009, 12:37 PM
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz - Sebi Raducu - 09-30-2009 09:16 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
18 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut