Ştiri Rapid Bucureşti
10-01-2009, 05:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Costache: "Ne exprimăm îngrijorarea în legătură cu delegarea lui Berbecaru"
Managerul sportiv al Rapidului, Cristian Costache, a atras atenţia asupra delegării inoportune a arbitrului Victor Berbecaru la meciul cu Ceahlăul: "Ne exprimăm îngrijorarea în legătură cu această delegare. Ultimul joc în care am fost arbitraţi de Berbecaru a fost în sezonul trecut, cu Pandurii, când a acesta a viciat rezultatul, a făcut zob acea partidă. Sper ca aceste îndoieli să nu se confirme, este neinspirată această delegare, sper să fie doar o întâmplare. Am mai încercat să recuzăm un arbitru, pe Ionel Popa, am trimis o hârtie la CCA, dar nu s-a ţinut cont, probabil că, ori li s-a stricat faxul, ori nu au mai avut tuş la imprimantă".
În perspectiva meciului de la Piatra Neamţ, Viorel Hizo nu se va putea baza pe goalkeeperul Straton, accidentat (n.r. în locul său a fost adus Andrei Drăghia, de la Rapid II), pe Lazăr, care are contractură şi s-a antrenat separat, pe Ricardo Fernandes, care şi-a reluat pregătirile de puţin timp, şi pe Cesinha, care acuză dureri provocate de pubalgie. Rapid va întâlni Ceahlăul Piatra Neamţ, vineri, în deplasare, de la ora 21:45, în etapa a 9-a a Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
22 Musafir(i)
22 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut