Ştiri FC Vaslui
10-01-2009, 07:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Vaslui
Nu e un simplu plătitor de salarii!
Adrian Porumboiu recunoaşte că intră în vestiarul echipei sale în pauza meciului, fiindcă nu se consideră doar un simplu plătitor de salarii
Finanţatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, nu se sfieşte să recunoască faptul că se întâmplă frecvent să coboare la cabine în pauzele meciurilor: "Da, eu mai intru în vestiar, pentru că uneori echipa are nevoie de un imbold. Patronul nu intră acolo ca să facă rău echipei, ci din contră. Patronul nu intră cu vătraiul să răscolească şi el jarul". Porumboiu a spus că nu este adeptul sclavagismului în fotbal: "Să fim serioşi, domnule! Sclavagia e de multă vreme abolită! Asta nu înseamnă însă că nu poţi, ca patron, să mai tragi şi câte o săpuneală atunci când e cazul. Eu mai şi înjur câte un jucător atunci când o merită! Şi pe mine mă înjură uneori tribuna şi nu fac un caz din asta. Apoi, să se ştie un lucru: patronul nu este doar casier-plătitor. Trebuie să aibă şi dreptul la părere şi la atitudine. Dacă vrei să comunici ceva, nu înseamnă că dai ordine de la stăpân la sclav. Repet, eu nu pot fi doar casier la club. Cei care sunt patroni, dar au feţe de casieri, să fie aşa, dar eu nu pot". De altfel, Adrian Porumboiu a afirmat, în repetate rânduri, că îi pare rău că nu a fost la vestiar în pauza meciului retur, cu AEK Atena, din Liga Europa, întâlnire care a adus eliminarea Vasluiului din această competiţie. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
10 Musafir(i)
10 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut