Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
10-02-2009, 03:45 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
Rutten: "CFR are sud-americani de calitate, e o echipă bună, spre deosebire de Sparta, care are un joc robust"
Antrenorul lui PSV, Fred Rutten, a afirmat că elevii săi nu ar mai fi avut niciun fel de emoţii în partea a doua, dacă ar fi reuşit să concretizeze o parte din ocaziile din primele 45 de minute.
"Am avut o primă repriză excelentă, în care am dominat clar şi am ratat ocazii peste ocazii. Dacă am fi înscris pentru 2-0 în prima parte, atunci era greu să mai avem emoţii. Apoi, în repriza secundă, adversarul a devenit mai optimist şi am avut noroc la unele dintre ocaziile lor. CFR are sud-americani de calitate, e o echipă bună, spre deosebire de Sparta, care are un joc robust", a afirmat Rutten. CFR Cluj a pierdut, joi, în deplasare, scor 0-1, partida cu formaţia olandeză PSV Eindhoven, din cadrul etapei a doua a Ligii Europa, după un gol marcat în debutul întâlnirii de Bakkal. În celălalt meci din grupă, FC Copenhaga a dispus pe teren propriu de Sparta Praga, scor 1-0, după un gol marcat de N'Doye, în minutul 25. Clasamentul grupei K după această etapă: 1. PSV 4p (3-2) 2. CFR Cluj 3p (2-1) 3. FC Copenhaga 3p (1-2) 4. Sparta Praga 1p (2-3). Următoarea etapă se va disputa pe 22 octombrie şi programează meciurile PSV Eindhoven-FC Copenhaga şi Sparta Praga-CFR Cluj. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
32 Musafir(i)
32 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut