Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
10-02-2009, 04:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
Jurcic: "Sunt mulţumit de rezultat, dar îmi pare rău de incidentele create de fani"
Antrenorul echipei Dinamo Zagreb, Krunoslav Jurcic, a declarat, joi, după jocul câştigat în faţa lui FC Timişoara, scor 3-0, că este extrem de bucuros pentru victorie, însă este dezamăgit de comportamentul suporterilor croaţi care au provocat mai multe incidente.
"Suntem foarte mulţumiţi de rezultat, mai ales că veneam după o înfrângere cu Anderlecht, în timp ce timişorenii ne aşteptau după o remiză cu Ajax. Le-am spus jucătorilor să fie atenţi la finalizare şi au reuşit să facă acest lucru. FC Timişoara a încercat să joace mai ofensiv, dar am evoluat foarte bine. Mă bucur că oficialii nu pun presiune pe noi şi vreau să facem cât mai multe puncte. Îmi pare rău de ce au făcut suporterii şi aş vrea să nu ne mai facă o imagine proastă", a spus Jurcic. Echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a fost învinsă, joi, pe teren propriu, categoric de Dinamo Zagreb, scor 3-0, rezultat în urma căruia bănăţenii se află pe ultimul loc în Grupa A a Ligii Europa. În celălalt joc al Grupei A s-au întâlnit Anderlecht şi Ajax Amsterdam, iar partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Clasamentul grupei după două etape se prezintă astfel: 1. Anderlecht 4p, 2. Dinamo Zagreb 3p, 3. Ajax Amsterdam 2p, 4. FC Timişoara 1p. În runda viitoare, formaţia pregătită de Ioan Ovidiu Sabău va întâlni Anderlecht, pe teren propriu, în timp ce Ajax Amsterdam va juca acasă cu Dinamo Zagreb. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
32 Musafir(i)
32 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut