Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
10-02-2009, 04:02 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
Christodoulopoulos: "E foarte bine că am câştigat"
Mijlocaşul Lazaros Christodoulopoulos s-a declarat uimit de faptul că Dinamo a adoptat un stil defensiv: "Nu ne aşteptam ca Dinamo să se apere în acest meci, a fost greu până am reuşit să trecem de defensiva lor. E foarte bine că am câştigat, iar acum ne aşteaptă două meciuri mai uşoare, cu Sturm, şi trebuie să ne impunem".
Dinamo a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de Panathinaikos Atena, într-un meci din Grupa F a Ligii Europa, în care a ratat un penalty prin Claudiu Niculescu, în minutul 88. În celălalt meci din Grupa F a Ligii Europa, Galatasaray a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Sturm Graz. În urma acestor rezultate, clasamentul arată astfel: 1. Galatasaray 4p (4-2), 2. Dinamo 3p (1-1), 3. Panathinaikos 3p (2-3), 4. Sturm Graz 1p (1-2). Următoarea etapă se va disputa la 22 octombrie şi programează meciurile Galatasaray-Dinamo şi Panathinaikos-Sturm Graz. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut