Ştiri Steaua Bucureşti
10-02-2009, 04:18 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Jackie Ionescu: "Tridentul Stoichiţă-Dumitriu-Panduru poate opri imixtiunea lui Becali"
Jackie Ionescu a comentat prestaţia echipelor româneşti în grupele Europa League şi evidenţiază jocul bun făcut de Steaua la Enschede, în faţa lui Twente. Fostul tehnician al Politehnicii s-a referit şi la înfrîngerea suferită de bănăţeni în faţa lui Dinamo Zagreb, fiind de părere că lipsa de oameni care susţină jocul în linia de mijloc a fost principala cauză a eşecului.
"Mi-a plăcut Steaua, se vede o schimbare a concepţiei de joc, se încearcă readucerea echipei în spiritul tactic care a consacrat clubul. Se vrea posesie bună, viteză, pressingul a funcţionat pe faza ofensivă, iar evoluţia de ansamblu a fost bună. Îmi pare bine să văd un triunghi funcţional la Steaua alcătuit din Stoichiţă, Ţiţi Dumitriu şi Basarab Panduru, toţi oameni de valoare care pot să aibă o opinie avizată în orice moment. Dacă nu mă înşel, Ţiti Dumitriu a sugerat folosirea lui Nicoliţă ca fundaş dreapta, iar Stoichiţă a dat dovadă de permeabilitate şi inteligenţă acceptînd o variantă care s-a dovedit foarte bună. Cred că imixtiunea lui Becali poate fi oprită de intervenţia acestor 3 oameni foarte importanţi, sînt păreri avizate care fac bine grupului", a spus Ionescu pentru gsp.ro, după care a comentat şi eşecul înregistrat de Poli Timişoara pe teren propriu în faţa lui Dinamo Zagreb: "Formula de start folosită de Sabău m-a surprins pentru că eram obişnuit cu o partitură prudentă, retrasă. Acum, Neluţu a început ultraofensiv, 5 sau 6 jucători de atac în primul 11, iar mijlocul a fost subţiat. Nu a avut cine să susţină atacul, Bucur, Goga sau Karamian nu au avut mingi utilizabile. Aşa, jocul a fost din nou bazat pe lansările în adîncime pentru Gigel Bucur, care nu a putut să facă mai mult". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
13 Musafir(i)
13 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut