Ştiri Dinamo Bucureşti
10-02-2009, 04:53 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Dolha: "Regret momentul lui Claudiu, este un băiat extraordinar, dar oricine ratează"
Goalkeeperul "cîinilor" a vorbit despre partida pierdută cu Panathinaikos, considerînd că grecii au o experienţă internaţională superioară şi asta a făcut diferenţa, cu toate că jucătorii lui Bonetii au încercat să le ţină piept.
- Ema, cît de mult cîntăreşte înfrîngerea cu Panathinaikos? - Mai sînt patru meciuri şi sperăm să jucăm cît de bine putem, apoi vom vedea ce şanse sînt de calificare. - Crezi că Niculescu nu era potrivit să bată acel penalty? - Chiar regret seara asta, regret momentul lui Claudiu, este un băiat extraordinar. S-au ratat în finale de Campionat Mondial sau de Liga Campionilor penalty-uri, oricine ratează. "Pe mine scrie Dinamo!" - Ce a făcut diferenţa? - Grecii de la Panathinaikos sunt jucători cu nume, cu experienţă. Totuşi cred că le-am făcut faţă cu brio. Am fi putut face mai mult. Panathinaikos are jucători care sunt campioni europeni şi care au jucat finale de Liga Campionilor, au luat trei puncte. Bravo lor. - Echipele româneşti nu au avut o seară prea reuşită... - Nu mă interesează ce au făcut celelalte echipe româneşti, mă interesează Dinamo, pe mine scrie Dinamo. În rest, nu mă interesează de nimeni şi nimic. Sperăm ca acest rezultat să nu ne afecteze în campionat. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
60 Musafir(i)
60 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut