Chestionar: Va reuşi Dinamo să treaca de grupe?
Da
Nu
[Arată rezultate]
Notă: Acesta este un chestionar public, alţi utilizatori vor putea vedea ce aţi votat.
Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
10-02-2009, 04:55 PM
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
Karagounis: "Ne-a fost greu pentru că Dinamo s-a apărat cu aproape toată echipa. Am jucat inteligent astăzi!"

Autorul golului grecilor, Giorgios Karagounis, crede că formaţia sa a meritat victoria în această seară şi critică stilul defensiv al dinamoviştilor.

"A fost o victorie foarte importantă, mai ales că Dinamo învinsese în prima etapă. Ne-a fost greu să jucăm fotbal, deoarece ei s-au apărat cu aproape toată echipa. Am jucat deştept şi am reuşit pînă la urmă să marcăm. Am fi putut să decidem meciul mai devreme dacă coechipierii mei din ofensivă ar fi fost mai atenţi", a declarat Karagounis.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor) - AndreiDumitrescu - 08-31-2009, 02:15 PM
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor) - AndreiDumitrescu - 09-01-2009, 12:37 PM
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz - Sebi Raducu - 10-02-2009 04:55 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
13 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut