Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
10-02-2009, 07:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Cârţu: "Dinamo e dependentă de N'Doye şi Niculae, putem obţine orice rezultat acolo"
Antrenorul grupării Pandurii Târgu Jiu, Sorin Cârţu, a declarat, vineri, că partida cu Dinamo este deschisă oricărui rezultat deoarece atât echipa sa, cât şi formaţia din Ştefan cel Mare sunt imprevizibile şi pot claca atunci când nimeni nu se aşteaptă.
"Un meci cu Dinamo e tot timpul special, are o oarecare încărcătură pentru jucători, nu poţi să te relaxezi. Dinamo e dependentă de anumiţi jucători, mă refer aici la N'Doye şi Niculae, plus că l-a pierdut pe Dănciulescu, o piesă grea care îşi punea amprenta în joc. Putem obţine orice rezultat acolo, aşteptaţi-vă la orice. După înfrângerea slabă cu Oţelul, putem avea o prestaţie schimbată la 180 de grade. Asta e o caracteristică a echipei noastre, nu trebuie să te mire nimic niciodată", a spus Cârţu. Tehnicianul a comentat şi declaraţiile preşedintelui Marin Condescu, prin care acesta îi transmitea ca echipa să joace un fotbal spectaculos. "Dacă el spune ceva, nu mă mai întrebaţi pe mine să explic ce spune. Ce vrea el, îşi explică el, nu o să explic eu ce vrea preşedintele Condescu sau ce gândeşte. Tot timpul doresc ca echipa să fie responsabilizată pentru ce face la partida respectivă, din punct de vedere tactic, să arate bine fizic, cu execuţii tehnice. Pe urmă, ce este în timpul jocului, când e rău sunt de vină eu, când e bine, sunt buni şi ei sau avem noroc. Nu suntem obligaţi să avem toţi acelaşi creier fotbalistic", a opinat fostul internaţional. Cârţu a mai anunţat că Florin Popete nu va mai fi inclus în lot după ce conducerea i-a reproşat acest lucru: "Nu-l mai iau la niciun meci pe Popete, ca să nu se mai supere conducerea. Am avut reproşuri din partea conducerii, atunci nu-l mai iau. Stancu şi Nalaţi sunt în lot". Partida Dinamo-Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 9-a a Ligii I, se va disputa duminică la ora 20:00. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)
9 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut