Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-02-2009, 07:21 PM
Mesaj: #85
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
"Vizita lui Hizo la o grădiniţă, cu 10 body-guarzi după el"

Oficialii Ceahlăului au luat ieri poziţie faţă de indignarea exprimată de conducerea Rapidului, la delegarea arbitrului Victor Berbecaru pentru meciul din această seară (21.45) la Piatra Neamţ.

"Dacă eu aş fi în locul lui Viorel Hizo, ca antrenor al Rapidului, l-aş lăsa pe el, în acest meci de la Piatra Neamţ, să arbitreze, numai să nu se mai plângă degeaba", declară Viorel Măstăcăneanu. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FC Ceahlăul vede în declaraţiile răutăcioase ale giuleştenilor la adresa arbitrajului, înaintea jocului de astăzi, doar "simple vorbe aruncate fără rost".

Mai mult, şeful CA de pe Borzoghean consideră că giuleştenii n-au absolut nici un motiv de a se văita pentru acest meci împotriva Ceahlăului.

"Chiar nu ştiu ce motive ar avea să se plângă tocmai ei. Jocul lor la Piatra Neamţ, anunţănd temeri faţă de arbitraj, e ca şi cum s-ar duce domnul Hizo în vizită la o grădiniţă, cu zece body-guarzi după el", mai spune Viorel Măstăcăneanu.

La mijlocul săptămânii, chiar înainte de a-l fi cunoscut pe "centralul" meciului cu Ceahlăul, antrenorul Viorel Hizo începuse deja să se plângă. "Îmi este frică de penaltyuri şi de arbitraj la jocul contra pietrenilor", motivând că ai lui nu o dată au fost vânaţi de arbitraj. Ieri, înainte ca giuleştenii să-şi înceapă deplasarea spre Piatra Neamţ, inclusiv numele lui Berbecaru a fost trecut pe lista nemulţumirilor rapidiştilor.

"Ne exprimăm temerea în legătură cu delegarea lui Victor Berbecaru la acest joc. Ultimul meci în care am fost arbitraţi de el a fost în sezonul trecut, cu Pandurii, când am pierdut 0-2. Nu a fost vorba de viciere de rezultat acolo, ci de fixarea rezultatului de către acest arbitru", a spus ofiţerul de presă, Cristi Costache.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-02-2009 07:21 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut