Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
10-02-2009, 07:22 PM
Mesaj: #88
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Forminte aşteaptă multe de la înlocuitorii absenţilor

Căpitanul Ceahlăului şi-ar dori cel mai mult ca astă-seară, la vizita Rapidului, înlocuitorii absenţilor din formula de start a gazdelor să se ridice cel puţin la valoarea titularilor: "Sunt băieţi capabili, valoroşi, care merită să-şi confirme postura lor în lotul Ceahlăului. Mă aştept chiar să-i depăşească, prin prestaţie, pe cei care şi-au câştigat deja tricoul de titular, dar care acum sunt obligaţi să rămână în afara lotului".

Alex Forminte se aşteaptă la un meci greu în faţa Rapidului, echipă pe care o consideră în formă şi ofensivă. Din tabăra giuleştenilor, căpitanul Ceahlăului are un respect aparte nu doar faţă de antrenorul Viorel Hizo, căruia îi atribuie meritele mari pentru parcursul echipei în campionat. Adrian Iencsi rămâne şi acum un fotbalist aparte şi un model demn de urmat, pentru capitanul de pe Borzoghean.

"Este un jucător valoros, pietrean, care a jucat şi în naţională. Pentru mine a fost o mare onoare să joc alături de el, căci am avut de învăţat multe de la Adrian. Acum, nu face altceva decât să demonstreze că la cei 35 de ani ai lui poate juca foarte bine în continuare", a mai spus Forminte.

Dorit deja în curtea mai multor formaţii din Liga 1, închizătorul Vlad Achim prezintă în mod fidel raportul forţelor duelului de astăzi, pe Borzoghean.

"Va fi foarte greu să luăm punct sau puncte în acest meci. Tot ce ne dorim este să jucăm bine, să nu dezamăgim şi să scoatem un rezultat favorabil. Nu ne sperie Rapidul, nici cu echipa lor şi nici cu parcursul din ultimele jocuri oficiale. În afară de ceva mai multă experienţă, n-au nimic în plus faţă de noi", a declarat mijlocaşul Ceahlăului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 10-02-2009 07:22 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
28 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut